ROC Mondriaan Lifestyle is klaar voor de Masterclass

Student Anna van der Plas en docent Peter de Vries van Dienstverlening niveau 2 van ROC Mondriaan Lifestyle, Sport en Bewegen maken morgen de reis van Delft naar Arnhem om de Masterclass van CIOS Nederland en NLCoach bij te wonen. Ze zijn er klaar voor.

In samenwerking met NLCoach organiseert CIOS Nederland  vier masterclasses voor sportstudenten. Morgen is er op Papendal een grote club toppers aanwezig , want zowel voor zowel niveau 2 als niveau 4 studenten worden er deze dag uitdagende masterclasses verzorgd.

Niveau 2 heeft morgen twee masterclasses met een ochtend- en middagprogramma over training geven en coachen. In de ochtend krijgen ze bokstraining van Arnold Vanderleyde, voormalig bokskampioen.  En in de middag gaat Bert Bouwer met de groep aan de slag met een handbaltraining.

Voor de niveau  4 studenten staat mentale training centraal waarbij de theorie- en praktijk wordt verzorgd door Rogier Hoorn. Hij is sportpsycholoog en verzorgt mentale training en begeleiding voor individuele sporters, coaches, teams, ouders, sportclubs en sportbonden.

Het doel is om de studenten te inspireren en extra kennis en vaardigheden mee te geven rond thema’s als mentale- fysiek training, talent- en teamontwikkeling.  11 Mei staat de derde masterclass op de agenda. Rogier Ummels is dan de gastspreker met het thema fysieke training. Naast de CIOS-vestigingen  hebben een vijftal ROC-scholen ook een uitnodiging ontvangen. Elke school selecteert  vijf topstudenten om de masterclasses te volgen.

 

Delen via social media:

Ontwerp & realisatie: Nilsson